Chef Arjan Kuipers verrast zijn gasten met de mooiste wijnspijs combinaties in het stijlvolle restaurant De Ertepeller. Alles staat hier in het teken van heerlijk eten, goede wijnen en gastvrijheid. Arjan is een echte Ertepellers, is hij in Papendrecht geboren en getogen en droomt hij van een eigen horecabedrijf in hun geboorteplaats. In De Ertepeller komen zijn talenten, zijn ruime horeca-ervaring en zijn droom samen. Met De Ertepeller wilt hij Papendrecht op de culinaire kaart zetten en hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden zijn.

Chef Arjan Kuipers is afgestudeerd als gespecialiseerd restaurant kok aan het Cingel College in Breda en heeft inmiddels een mooi trackrecord in de gastronomie opgebouwd. Hij was leerling bij sterrenrestaurants als Solo in Gorinchem en deed buitenlandse stages bij sterrenrestaurants in Kopenhagen en Ierland. Hij werkte als chef de partie bij sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos en als sous-chef bij toprestaurant De Limonadefabriek in Streefkerk. Vóór hij De Ertepeller startte was hij twee jaar keukenchef bij sterrenrestaurant De Hoefslag en bistro De Ruif in Bosch en Duin.

Arjan deed aan veel kookwedstrijden mee. Hij werd in diverse categorieën Nederlands kampioen en nam meermalen deel aan de Europese kampioenschappen. Hoogtepunt in zijn wedstrijdcarrière was de eerste prijs in de Nederlandse finale en de tweede prijs bij de Europese finale van de Roussillon Dessert Trophy voor de beste wijn-dessertcombinatie. Als wijnliefhebber en expert in het maken van wijn-spijscombinaties heeft Arjan het SWEN 3 wijndiploma behaald.

Share This