Het hoge woord is er uit! Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn de twee bewoners van het Glazen Huis in Breda. Hè, twee DJ’s? Dat klopt! Dit jaar zitten er geen drie, maar twee DJ’s in het Glazen Huis. In de week voor kerst maken Domien en Frank 24 uur per dag live radio, zijn ze continu te volgen op TV, via 3FM.nl en social media.

NACHTGASTEN
‘s Nachts worden Domien en Frank bijgestaan door verschillende nachtgasten. Wie dit zijn, wordt later bekendgemaakt.

3FM CLUBHUIS
Er is meer te doen in Breda rondom 3FM Serious Request. Ben je bij het Glazen Huis geweest? Kom daarna een kijkje nemen in poppodium Mezz. Dit is van 18 tot en met 24 december hét verzamelpunt voor alle 3FM-DJ’s. Zij verzorgen overdag en ‘s avonds allerlei activiteiten, van feestjes tot optredens, van exposities tot lezingen over het doel. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Uiteraard gaat de opbrengst naar 3FM Serious Request.

LONGONTSTEKING
Dit jaar vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking. Elk jaar overlijden er meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Wereldwijd is dit de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Het doodt meer kinderen dan hiv en aids, malaria en mazelen bij elkaar opgeteld. 3FM en het Rode Kruis willen geld ophalen voor deze kids!

>> Meer over het doel

Share This