Founding partners

Twee ijzersterke horeca merken, Resengo en Mise en Place, vertegenwoordigd door Matthijs Pet, Bob America en Brent Harsveld zorgen ervoor dat ook in 2017 het Glazen Restaurant het levenslicht ziet. Na het succes van 2016 in Breda was het al snel duidelijk dat alles op alles moest worden gezet om editie 2017 ook van de grond te krijgen.

Resengo – the reservation network. Hier kan je met één login heel makkelijk al je reserveringen beheren. Of het nu voor een leuk moment er tussenuit is, een lekker etentje of om te sporten en zelfs praktische zaken zoals een tandarts: op Resengo is het maar een klik weg. Bovendien kan je makkelijk je vrienden bij je afspraken betrekken en je laten leiden door het advies van vrienden voor je nieuwe afspraken. Kijk voor meer informatie op de website van Resengo.

Mise en Place is internationaal marktleider in het uitzenden van horecapersoneel. Dagelijks zorgen wij op projectbasis voor de perfecte match tussen duizenden studenten en vele cateraars, hotels, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementorganisatoren. Voor studenten is Mise en Place dé flexibele bijbaan, waarin jezelf kunt bepalen waar, wanneer en met wie je werkt. Omdat wij het grootste gespecialiseerde uitzendbureau zijn in horecabanen, is een samenwerking met Mise en Place voor zowel werknemers als werkgevers ideaal. Kijk voor meer informatie op de website van Mise en Place.

Share This