Partners

Staffable

Staffable Payroll is een landelijke aanbieder van gecertificeerde payrollservices en andere personeelsdiensten voor de horeca. Wat opdrachtgevers vooral aan ons waarderen, is dat we niet alleen een payrollprofessional zijn, maar hen ook met raad en daad terzijde staan op het gebied van personeelszaken en HR advies. Staffable Payroll is niet zomaar een payrollbedrijf. Al sinds onze oprichting in 2004 richten wij ons exclusief op de gastvrijheidsbranche en zien wij het als onze taak horecapayrolling te professionaliseren. Onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en van de branche weten wij moeiteloos te vertalen naar een passende HR-oplossing voor uw bedrijf.

Staffable Payroll is onderdeel van Mise en Place, een totaalleverancier van personeelsdiensten voor de hospitalitybranche. Bij welk label van Mise en Place u ook shopt, u hebt altijd één contactpersoon, die de branche en uw bedrijf door en door kent.

HANOS Internationale Horeca Groothandel

“HANOS besteedt graag aandacht aan lokaal ondernemerschap en is met haar vestigingen betrokken bij lokale gebeurtenissen en ontwikkelingen. Vanuit onze roots en verbinding met Apeldoorn is HANOS dit jaar betrokken bij Serious Request en het Glazen Restaurant. Wij zijn er trots op dat Apeldoorn dit jaar het decor vormt voor Serious Request en dragen hier uiteraard graag aan bij”, aldus de directie van HANOS Nederland.

Over HANOS
HANOS is de internationale horecagroothandel en totaalleverancier voor de hele horecabranche. Van gastronomie tot de fastservice, van Texel tot Antwerpen en van barbecuerestaurant tot koffiebar.
Een bezoek aan HANOS is een beleving. Naast een groot en veelzijdig assortiment food, vers, delicatessen, drank uit binnen- en buitenland en non-food producten onder, biedt HANOS meer. Van interieurdesign, culinaire kennis en (online) inspiratie tot grootkeukeninrichting en bedrijfskleding: en alles onder één dak. Of u nu één van onze groothandels binnenstapt, onze online platforms bezoekt of uw bestelling door ons geleverd krijgt: HANOS staat garant voor kwaliteit. Kijk voor meer informatie op www.hanos.nl en voor talloze culinaire inspiratie voor horecaprofessionals op ons inspiratieplatform www.foodXperience.com.

Neptunus

Neptunus is specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen. Eigenlijk overal waar tijdelijk ruimte nodig is. Daar ligt onze passie: voor ieder huisvestingsvraagstuk bieden wij een flexibele ruimteoplossing. Neptunus is opgericht in 1937 en actief in haar vestigingslanden Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Polen en Oostenrijk, maar ook in de rest van de wereld. We zijn continu bezig om bestaande producten en processen te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Door het demontabele karakter zijn onze constructies duurzaam, herbruikbaar en ‘future-proof’. Alles in onze processen, van ontwikkeling, productie tot bouw van onze demontabele gebouwen, is afgestemd op herbruikbaarheid van alle bouwelementen en duurzaamheid in de ruimste zin van het woord.

We maken het verschil met onze expertise, service en kwalitatief hoogstaande, tijdelijke accommodaties. Iedere dag opnieuw.

Neptunus heeft de ambitie om demontabel bouwen wereldwijd op de kaart te zetten. Neptunus wil voorop lopen in de ontwikkeling en bouw van demontabele accommodaties. Daarbij willen we voor onze klanten eerste keus zijn, voor onze medewerkers een fijne werkgever en een gezond en stabiel familiebedrijf.

Saxion. Get ready for a smart world

De wereld wordt steeds slimmer. Iedere dag opnieuw zien wij producten, diensten en oplossingen die er gisteren nog niet waren. Saxion vindt dat de mens in dit proces centraal moet staan. Daarom bereiden wij onze studenten op diverse manieren voor op hun toekomstige rol in deze dynamische samenleving. Studeren bij Saxion betekent ook groeien als persoon. Zelfontplooiing, de ontwikkeling van een moreel kompas en interculturele ontmoetingen dragen bij aan de vorming van verantwoordelijke en bewuste studenten met zelfvertrouwen.

Als alternatief voor een carrière in dienstverband, stimuleert Saxion het ondernemerschap onder studenten. Velen starten naast hun studie al een bedrijf. Onze internationale oriëntatie trekt vele buitenlandse studenten, verruimt de horizon van Nederlandse studenten en geeft hen een solide basis voor een loopbaan waar ook ter wereld.

Hogeschool Saxion heeft een breed aanbod op drie locaties in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Op onze vernieuwde locatie in Apeldoorn is de opleiding Hotel Management gevestigd. Onze Hotel Management studenten leveren tijdens Serious Request een bijdrage aan het Glazen Restaurant in Apeldoorn.

 

Aventus. De school waar jij ‘t maakt 

Aventus is het regionale opleidingscentrum in de regio Stedendriehoek met mbo-onderwijs, het Aventus Lyceum (mavo, havo en vwo voor volwassenen) en volwassenen-educatie. We zijn een school waar alle studenten aangespoord worden om het zélf te doen. Met aandacht voor ieders talent. Hoe groot of klein of broos. We geloven dat dit kan door extra aandacht voor elkaar. Door die positieve aandacht kunnen studenten het maximale uit zichzelf halen en ontdekken wat ze nog meer kunnen. Onze studenten maken het waar. Bij Aventus.

Praktijk voorop

Ons onderwijs is beroepsgericht en praktijksituaties zijn de basis van elke opleiding. Studenten leren vooral door dingen te doen en te ervaren, ze mee te maken. Wij dagen ze uit om creatief en oplossingsgericht de problemen op de werkvloer op te gaan lossen. We bieden onze studenten een veelzijdige beroepsopleiding waarbij ze alle facetten uit het vak leren. Vanuit de theorie maar ook in de praktijk. Daarom werken we bewust samen met bedrijven en instellingen in de regio Stedendriehoek

Aventus Hotelschool

De studenten van de Aventus Hotelschool helpen mee om het Glazen Restaurant van 2017 tot een groot succes te maken. Zo’n 30 studenten van de koksopleidingen koken mee in de keuken en bijna 30 studenten van de Hotelmanagementopleidingen helpen mee in de bediening. Geniet van hun gastvrijheid tijdens uw lunch of diner in het Glazen Restaurant.

 

Share This