Restaurants

Gewoon Gastvrij

Verzorgen het diner op donderdag 21 december

Gewoon Gastvrij is een gezellig, laagdrempelig restaurant waar aandacht voor elkaar, samen zijn en genieten voorop staat. We serveren steeds variërende weekmenu’s, veelal bestaande uit lokale seizoensproducten. Iedereen is welkom en voor kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden.

Bij Gewoon Gastvrij kun je genieten; binnen bij het haardvuur of met mooi weer buiten op het terras. Bij ons zijn gasten vrienden. Je krijgt persoonlijke aandacht en gaat met een fijn en voldaan gevoel weer naar huis. De woorden; “Samen Gezellig Genieten” staan centraal. We hopen jullie snel te mogen begroeten.

The Hunting Lodge

Verzorgen het diner op zondag 17 december

Op onze kaart en in onze menu’s vindt u een assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten, op een eigentijdse manier gepresenteerd en geserveerd. Onze basis ligt in de klassiek Franse keuken met invloeden vanuit alle windstreken. Verder maken wij veelal gebruik van seizoensproducten, daarnaast promoten wij ook streekproducten, zoals Olde Remeker, Brandrood, asperges uit Drempt, Wekeroms kalfsvlees en het Veluwse wild. Kortom; de regio op uw bord onderworpen aan de ideeën en creativiteit van ons team! Onze menu’s kunnen wisselen van dag tot dag. Wij zijn hierbij afhankelijk van toegewijde, voornamelijk lokale leveranciers, kwekers en boeren. Alle gepassioneerde mensen die voor ons smaakvol vlees, vis, allerlei bekende en minder bekende groenten, kruiden en eetbare bloemen leveren. Dat betekent echter niet dat wij dagelijks improviseren, integendeel, al onze creaties zijn het resultaat van nauwkeurig denk- en proefwerk.

’t Amusement

Verzorgen het diner op dinsdag 19 december

’t Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker. Als 20-jarig meisje opende zij in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won. Nu, ruim vijf jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met manager Leon de Rijke en hun super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom! Bij ’t Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong. Naast het in de watten leggen van gasten heeft ’t Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met ‘het hele beest’, verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

Echoput

Verzorgen het diner op woensdag 20 december

Restaurant de Echoput op de Veluwe in Apeldoorn is gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties. De Echoput ligt in het grootste wildgebied van ons land, het Kroondomein van Paleis het Loo. Er staat vrijwel het hele jaar vers Hollands wild op de menukaart. Eigenaar Peter Klosse is de grondlegger van de nieuwe smaaktheorie wat heeft geleid tot nieuwe inzichten over wijn-spijs combinaties.

Twenty2

Verzorgen het diner op maandag 18 december

Graag willen wij onze liefde en passie voor ons vak met u delen door u mee te nemen op een culinair avontuur. Wij werken met seizoensproducten; vers, puur en zoveel mogelijk uit de streek. Ook onze wijnen worden met veel zorg voor u geselecteerd om zo een mooie wijn-spijs beleving samen te kunnen stellen. Onthaast, laat los en laat u verwennen!

Hans en Grietje

Verzorgen de lunch op woensdag 20 december

Het meest magische pannenkoekenhuis van de Benelux komt naar Het Glazen Restaurant! Bij Pannenkoekenhuis Hans & Grietje komt het sprookje tot leven! Niet alleen bakken zij de lekkerste pannenkoeken, serveren heerlijk zelfgemaakt ijs en wereldberoemde appeltaart… de echte beleving is het pannenkoekenhuis zelf! Bewegende tafels, kamers ondersteboven, geheime gangen die je naar de nok van het restaurant voeren, zodat je met de grote indoor glijbanen naar de speelkelder zoeft. Vissen zwemmen in de vloer, de wasmachine spuit allemaal zeepbellen over je heen en de heks speelt haar lied op het supergrote heksenorgel. Je zet dit allemaal zelf met touwtjes en knoppen in beweging! En ben je binnen uitgespeeld? Dan ga je lekker naar buiten! Race met je vriendjes over de grote skelterbaan, schommel je suf op de superschommel, klim en klauter richting de kabelbaan, schrik je rot in het spookhuis of speel je eigen Hans en Grietje sprookje na in het levensgrote snoephuisje!
Een beetje van deze magie komt nu naar Het Glazen Restaurant! Reserveer snel je tafel en mis het niet!

Sandton Hotel de Roskam | Grand Bistro 1688

Verzorgen de lunch op dinsdag 19 december

Restaurant Grand Bistro 1688 is gevestigd in de gerestaureerde hoeve naast het hotel. Een warme sfeer gecombineerd met een uitstekende kaart is wat wij u garanderen. Met Grand Bistro is niets teveel gezegd: bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild door Chefkok Mathijs van Milt en zijn team, waarbij veel en verrassend gebruik wordt gemaakt van lokale producten. Voor een heerlijk diner samen, een zakenlunch of onze bekende high tea. En bij mooi weer kunt u op ons topterras plaatsnemen!

De Aubergerie

Verzorgen de lunch op maandag 18 december

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie. Eigenaren, Han en Ingrid Everts, doen de naam Restaurant eer aan. Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en service op het hoogste niveau. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 32 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.

Tollius

Verzorgen de lunch op donderdag 21 december

Restaurant Tollius, een parel van een restaurant aan de voet van de Amerfoortse Berg. Tollius is een ode aan alles wat gastronomie mooi maakt, het echte leven proeven, ruwe bolster, blanke pit; eerlijk en puur eten, geweldige wijnen, comfortabel interieur, onbezorgde service, verbluffende catering en een betoverende wijnkelder. Tollius staat onder de bezielende leiding van Chef Barry Hamstra en is gewaardeerd met een Gault Millau. Bij Restaurant Tollius gaat het om beleving, verrassen, delen en proeven. Deze visie brengt iedere gast in extase. Ieder seizoen daagt ons uit om te werken met producten en ingrediënten die het jaargetijde ons geeft. Chef Barry maakt gerechten die hoog op smaak zijn, gedurfd, en daarom keer op keer gasten een smaaksensatie laten beleven. In samenwerking met de bedienende brigade gaan smaken uit de Tollius keuken hand in hand met onze geweldige wijnen, en prikkelt alle zintuigen. Intiem samen zijn in de huiskamer van Amersfoort, Restaurant Tollius kijkt ernaar uit om je te ontvangen. “Eenvoud is niet eenvoudig” Barry Hamstra

Van der Valk Hotel Apeldoorn

Verzorgen de lunch en het diner op vrijdag 22 december

Het gloednieuwe van der Valk Exclusief hotel in Apeldoorn is momenteel in aanbouw op de Landgoedlaan langs de A50. Het hotel zal vele faciliteiten bevatten van genieten in onze wellness tot gezellige avonden in onze hotelbar. Het hotel zal 151 kamers bevatten waar u heerlijk in kunt overnachten. Daarbuiten kunt u zodadelijk altijd terecht in ons a la carte restaurant of in ons Live cooking restauraunt. Begin 2018 zal het hotel zijn deuren gaan openen.

Share This